Pístovské mokřady - podzim 2014

06.10.2014 10:46

19. – 21. září 2014 proběhne v Pístově u Jihlavy další offroad akce na pomoc přírodě „Pístovské mokřady – podzim 2014“. Na loňský první ročník přijelo skoro 60 aut a podívat se na ně přišlo neuvěřitelných 1500 diváků. Kromě skvělých zážitků má ale akce ještě jeden úkol - má veřejnosti ukázat, že terénní auta přírodu jen neničí, ale že jí mohou i pomáhat.

Letos bude hlavní sobotní program ještě nabitější než loni. Projížďky v 50ti místném obojživelném tanku PTS 10, lety horkovzdušným balónem, projížďky v expedičním teréňáku, jízdy na koních, seskok parašutistů a vyzkoušet si budete moct na vlastní kůži i bagrování s pásovým rypadlem. Ochránci přírody pak znovu dovezou ukázat vzácné živočichy, kterým se jízdami v terénu pomáhá. Pro malé offroaďáky jsou připravené jízdy na dětských čtyřkolkách, ponících, přírodovědné soutěže, skákací hrad nebo malování na obličej.

Na večerní párty pak na vás čeká vystoupení kapely Fousatej hat, DJ Vrtulník Michael V., světelná LASER show a netradiční double striptýz „Královny noci“. Díky kryté uzavřené hale má případná nepřízeň počasí smůlu. Připravená budou i odstavná parkoviště, pro diváky kyvadlová doprava, pro offroaďáky stanové městečko se sprchami a teplou vodou a po celé tři dny catering.

Co se jízdy v terénu týče, připravené jsou přírodní trialy pro leštěnky - kategorie HOBBY, pro upravená auta - kategorie ELITE a letos zavádíme i kategorii SPECIAL pro hodně upravená auta i bez registračních značek. Soutěžit tak přijede i několik účastníků z mistrovství ČR v offroad trialech. Své umění předvede dokonce i dvojnásobný mistr Evropy Oliver Vondráček. Těšit se můžete i na oblíbené měření síly ARNOLD a zbrusu novou soutěž AKROBAT. Program pro offroaďáky začíná už v pátek, kdy je připravený táborák a hlavně noční soutěž SLEPEC. Připravené jsou ceny pro závodníky i diváky v hodnotě několika desítek tisíc.

Pokud si chcete užít super víkend plný zábavy, zařádit si legálně v terénu, vyhrát zajímavé ceny, pomoct přírodě a navíc se pokusit změnit názor veřejnosti na offroaďáky, nemůžete 19. až 21. září na akci „Pístovské mokřady – podzim 2014“ chybět.

 

A jak to dopadlo ?

Obrázek

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode