Pístovské mokřady 2015

21.09.2015 13:55

Umístění naší posádky Milda a Ivet v kategorii Hobby na 3.místě.


 

18. - 20. září 2015 proběhne v Pístově u Jihlavy další offroad akce na pomoc přírodě „Pístovské mokřady – podzim 2015“. Největším lákadlem letošního ročníku budou ukázky extrémního offroadu v podání trialového PROTOTYPU Radka Karase. Probíhat budou každou celou hodinu od 9 do 18 hodin. Ve 13 hodin pak předvede Radek se svým pavoukem DEMOLITION SHOW.
Připravené budou i projížďky v expedičním teréňáku MadCow. Podívat se budete moci i na vzácné živočichy, kterým se jízdami v tomto prostoru pomáhá. Jaký je to pocit řídit takové terénní auto budete moci zažít i na vlastní kůži v naší půjčovně offroadu. Pro malé ratolesti budou připravené jízdy na dětských čtyřkolkách, na koních i ponících, skákací trampolína nebo malování na obličej. Vyzkoušet si budou moci ve skutečném bagru i hloubení tůně pro obojživelníky.

Od 19:30hod. je pak připravená VEČERNÍ PÁRTY. Těšit se můžete na koncert kapely KATR, slavnostní vyhlášení výsledků, vystoupení několikanásobných mistryň České republiky v rock´n´rollu skupin a na půlnoční překvapení pořadatelského dua TomTom. :-)

Pro závodníky pak bude připravený zbrusu nový a velmi výživný terén v okolí haly. K ploše o velikosti 60.000m2 přibylo dalších 20.000m2. Nový prostor nabízí půl kilometru výjezdů, sjezdů, ale i kameny nebo odtokovou strouhu. Kategorie budou letos už čtyři: leštěnky - kategorie HOBBY, upravená auta - kategorie ELITE, hodně upravená (většinou závodní auta bez registračních značek) - kategorie SPECIAL a nově pak kategorie BUGGY. Těšit se můžete i na oblíbené doprovodné soutěže jako je výjezd na čas nebo Jožin z bažin. Program bude pro offroaďáky znovu začínat už v pátek, kdy je připravený táborák a hlavně úspěšná noční soutěž SLEPEC. V neděli je pak na programu pro všechny zájemce volné ježdění. Jak už je na našich akcích zvykem, připravené budou pro nejlepší závodníky super ceny v hodnotě několika desítek tisíc. Po celé tři dny bude k dispozici kompletní catering a kemp na zbrusu novém místě ještě blíž k areálu.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode